söndag 9 juni 2013

Mellanspel IV


Någon hade roligt med färger när Kai Hansen & Co slet med falsettsång och dubbelpedaler i studion. Ännu roligare hade jag när det tyska kaoset var lyckligt och väl upptäckt, inhandlat och hemburet till flickrummet. Bland de elva spåren håller jag, jämte Solid, Heart Of The Unicorn och den mäktiga balladen Lake Of Tears för riktiga pärlor och en ytterst andlig avslutning på helgen. 

Till veckan blir det slörockskritik, hårdrockslyrik, diverse basisthyllningar och en "liten" intervju, som på sätt och vis också blir en form av avslut - inte på bloggen, för höge farao, utan på "första säsongen", om man nu kan kalla det så. Jag som är grottgnällaren på Gollums Cave, har nämligen semester från och med mitten av juni till början av juli, och tänker då även passa på att vila upp bloggen i ett par veckor, för att komma tillbaka med nytt, friskt gnäll och, förhoppningsvis, ordentligt uppdaterade genreflikar.

Och eftersom det trots allt är söndag, och vi hade en engelsk präst på besök här i förra veckan, så får en svensk påve och hans fem kardinaler stå för postludiet:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar