torsdag 23 maj 2013

R.I.P Jeff Hanneman

Den lilla familjesekten WBC har, som många gånger förr, bestämt sig för att försöka förstöra en minneshögtid för en avliden. Slayer uppmanar nu de fans som kommer att befinna sig på Jeff Hannemans minneshögtid, att ignorera sekten. Mängder av upprörda fans har, vilket är en fullkomligt naturlig reaktion, velat markera vad de tycker, men ibland får man bortse från den där upprördheten som bara kokar i en, för att de där idioterna som orsakat den bara får som de vill då.

Det är svårt, inte tu tal om saken, men någonting säger mig att hur mänsklig den där känslan att vilja ge igen än är, så är en minneshögtid inte rätta stunden för sånt, och i det här fallet tror jag att en mask av likgiltighet är det bästa vapnet mot en sinnessjuk familj som lever för att håna de döda.




Vi som inte är dedikerade Slayerfans och dessutom befinner oss på fridfullt avstånd från den personliga förlusten av en riffvirtuos, bandmedlem, familjemedlem och vän, kan visa vårt stöd genom att helt enkelt sprida gitarristens alster och få fler att upptäcka heavy metal på riktigt. Det, om något, vore ett slag i ansiktet på ett av den religiösa fanatismens fulaste trynen i modern tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar